21 Dakikada Vişne Reçeli

20 Yanıt

  1. BUSON dedi ki:

    Merhaba Hilal Hanım bugün vişne reçeli tarifinizi deneyeceğim. Malzemelerin miktarı artınca pişme süresi değişirmi. Limon suyu ve tereyağ oranı değişecekmi. Birde bu yöntemle kayısı reçeli tarifiniz varmı? Sevgiler

    • merhaba, ben genelde birer kg pisirdim. eger pisireceginiz miktara uygun tencerenin varsa sorun olmaz. ama tencere ufaksa sure elbette degisir. kayisi receli yapmistim. henuz yayinlamadim.

  2. sunday84 dedi ki:

    çilek reçelini olurmu acaba diyerek denedim sonuç rengi kıvamı çok güzel oldu teşekkürler

  3. Semra dedi ki:

    Merhabalar. Tarifinizi denedim reçelim çok güzel oldu çok teşekkür ederim. Üçüz bebeklerim var o yüzden kısa sürede yapılması çok işime yaradı. Tekrar teşekkür ederim

  4. Yasemin dedi ki:

    Merhaba ben fazla kaynattim galiba recelimin rengi döndü koyu bi renk oldu ve daha cok seker tadi veriyor bu durumdan kurtarmam mumkun mu ??

  5. gülten dedi ki:

    merhaba ben dalgınlıkla vişneleri kaynatmadan şekeri üzerine ekledim 14+7 kaynatırsam aynı sonucu alırmıyım acaba 🙁

  6. Dilek Altunbulak dedi ki:

    merhaba,

    hem vişne reçelini hem de şeftali reçelini aynen sizin yaptığınız gibi yaptım ve gerçekten mükemmel oldu. bir de 21 dakika çok pratik oldu benim için. çok teşekkürler tarifler için… elinize emeğinize sağlık.

  7. Seval dedi ki:

    Birebir dakikalara ve gramajlara uydum ama olmadı, ağdalı bir hal aldı

    • meyveniz çok şekerliydi demekki yada ocak ısınız çok yüksek çunkü gerçekten deneyip yapamayan çok az insan var onlarda da illaki bir şeyle yanlış gitmiştir.

  8. yasemin dedi ki:

    merhaba sizden öğrendiğim bu yöntemle senelerdir reçellerimi böyle yapıyorum allah sizden razı olsun..dolabımda dondurulmuş vişne var aynı yöntemle yapsam olurmu acaba

  9. ZEYNEP dedi ki:

    Merhaba, gecen ay dondurucuya koydugum vısne, cılek ve bogurtlen var. Bu sekılde yapabılır mıyım, yoksa ek bır ıslem gerekır mı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.